6 oktober tussen 13u-18u: Opendeurdagen!

Met het oog op Werelddierendag organiseren diverse asielcentra een opendag. Dit jaar stellen Dierenasiel Genk, Asiel Sint-Truiden en het Felix Project zijn deuren open op 6 oktober tussen 13u-18u. Vzw Dieren in Nood en Noodasiel Lommel kunnen helaas dit jaar niet mee doen. Mocht iemand interesse hebben in de adoptiedieren, is een telefoontje of e-mail natuurlijk wenselijk. Tijdens de opendeurdagen is Iedereen van harte welkom!

6 oktober 2019: open zondag bij Natuurhulpcentrum Opglabbeek

Elke eerste zondag van de maand (uitgezonderd in de maand september) kan u een kijkje achter de schermen nemen bij Natuurhulpcentrum te Opglabbeek. U krijgt dan een rondleiding met een ervaren gids. Aanmelden op voorhand is nodig via: info@natuurhulpcentrum.be. De open zondag start telkens om 14.00u.

Het Natuurhulpcentrum is gelegen op de Industrieweg Zuid 2051 te Opglabbeek.

12 oktober 2019: We Meet Again-hondenwandeling Noodasiel Lommel

• Waar: Op het asiel zelf, Maatheide 74H, Lommel
• Starttijd: start wandeling vanaf 13u tot 14u
• Afstand: keuze tussen de kleine route van 4 à 5km of de lange route van 10 à 11km
• Woordje uitleg: Ex-asielwoefjes, hun adoptanten en jongeren (-16 jaar) kunnen gratis genieten van deze uitgestippelde wandeling. Niet-adoptanten betalen 5 euro per gezin.

Jaarlijkse vossentocht Natuurhulpcentrum Opglabbeek in november 2019

Onderweg kom je allerlei sprookjesachtige figuren tegen die je ofwel een hapje of drankje aanbieden, ofwel een opdracht geven. Als je alle opdrachten tot een goed einde brengt kan je zelfs een kleine prijs winnen. Na de wandeling krijgen de deelnemers een kom heerlijk warme soep aangeboden bij een haardvuur op het Natuurhulpcentrum. 

Meer info via www.natuurhulpcentrum.be.