Scroll naar beneden voor meer honden...

Sinds maart 2015 zijn de Nederlandse honden te vinden via: dierenliefdelimburg.123website.nl

Voor een compleet overzicht van de asieldieren kunt u het beste kijken op de website of Facebookpagina van het dierenasiel zelf. Een overzicht van de dierenorganisaties in Limburg vindt u via: http://dierenliefdelimburgvoorbelgie.simplesite.com/416873583 

Onderstaand aanbod wordt met regelmaat bijgehouden om u zo up-to-date mogelijk te informeren.Mocht u toch onverhoopt onjuiste informatie aantreffen, dan kunt u contact met ons opnemen via: dierenliefde@hotmail.com.

Dierenliefde Limburg is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke informatie maar proberen de informatie zo zorgvuldig mogelijk over te nemen van de dierenorganisaties.

 • Timo is op zoek naar een lekkere warme mand

  Achtjarige Timo werd afgestaan aan het asiel omdat zijn baasje ging verhuizen. Aanvankelijk had hij het heel moeilijk in het asiel. Hij heeft wat tijd nodig om je te leren kennen. Mannen die hij niet kent zijn voor hem reden tot paniek.
  Eens je zijn vertrouwen gewonnen hebt, is Timo niet meer van je weg te slaan. Commando’s kent hij niet, liefst zit hij lekker bij jou in de zetel. Spelen met speeltjes is niet zo zijn ding, maar spelen met jou des te meer! Ook speuren doet hij graag, daarom zijn we voor hem op zoek naar een huis met tuin. Gezien zijn ietwat nerveuzere aard en opspringen, zoeken we een gezin zonder kinderen. Andere reutjes vindt hij niet fijn, een stabiele teef valt te proberen. Meer info over Timo: info@dierenasielgenk.be

 • Mika IS GERESERVEERD

  Vrolijke, energieke ‘Mika’ is een kruising Labrador met Chihuahua, geboren in november 2012.
  Ze woonde nog maar een paar maanden bij haar vorige eigenaren en bleek niet in het gezin te passen.
  ‘Mika’ speurt enorm graag. Als ze met haar neusje kan werken dan is ze in haar element.
  Ze is ook erg graag samen met mensen, ze is gek op knuffelen, lekker samen in de zetel en ‘Mika’ geniet.
  Sommige geluiden vindt ze een beetje spannend. Mika is zeer vocaal.
  Mika is een hond die wordt geplaatst met gedragsbegeleiding, ondersteund vanuit het asiel. Mika zoekt sportieve mensen die haar de tijd en aandacht kunnen geven die ze nodig heeft. Er zal rekening gehouden worden met haar vocaliteit. Mika kan helaas niet bij andere dieren geplaatst worden. Meer info: info@dierenasielgenk.be.

 • Dringend baasje gezocht voor Vicky!

  Vicky is een kruising Chow-Chow geboren in het begin van 2011. Vicky wacht ondertussen al 2 op een lief baasje.
  Vicky heeft een prachtige bruin-zwart gemêleerde langharige vacht en heeft een schofthoogte van 47 cm. Oorspronkelijk komt Vicky uit Orihuela, Spanje, waar ze werd binnen gebracht met puppies, die allemaal geadopteerd zijn.
  Momenteel bevindt Vicky zich in de opvang in België. Ze is een hele energieke dame en vindt het heerlijk om buiten te zijn. Ook gaat ze graag wandelen. Haar toekomstige baasje moet wel stevig in zijn schoenen staan want ze is sterk, maar met de juiste begeleiding en rust en regelmaat zal dat helemaal goed komen.
  Vicky kan goed met soortgenoten omgaan, maar wordt het liefste geplaatst bij een onderdanige reu.
  Ook is ze waaks en als ze denkt dat er iets niet in orde is, zal ze zeker blaffen! Maar ook hierin is Vicky goed corrigeerbaar.
  Vicky zoekt een baasje die haar regelmaat en een consequente opvoeding/ begeleiding kan geven.
  Vicky is heel graag buiten dus een tuin is zeker een must. Een blokje om in een drukke buurt of stad is voor haar niet haalbaar.
  Met katten kan ze beslist niet om gaan.Voor meer info : adopties.lorea@hotmail.com. Website: https://lovingrescuedanimals.weebly.com/in-opvang-in-belgi1105.html

 • Miguel zoekt goede standvastige baas

  is een Deense dog reu en is 8,5 jaar.
  Miguel heeft een helse tijd achter de rug. Hij werd tijdig gered door de brandweer toen brand uitbrak in de woning. De baasjes waren niet thuis op dat moment en alle hulp kwam te laat voor zijn hondenvriendinnetje. Wekenlang heeft Miguel getreurd en braaf gewacht op zijn baasjes. Tot de dag van vandaag werd hij nog steeds niet opgehaald. Daarom is Noodasiel Lommel op zoek naar een liefdevolle XXL-mand waar hij zijn oude dag mag doorbrengen. Miguel heeft al wat kwaaltjes die extra zorg vragen. Zo heeft hij last in zijn heupen en achterpoten, enkele vetbultjes hier en daar enz. Toch blijft hij de vrolijkheid zelve. Hij is aanhankelijk en lief voor zijn mensen, ook andere (rustige) honden blijken geen probleem te zijn voor hem. In ruil voor alle aandacht, bewaakt hij met plezier uw eigendom. Wie heeft er nog een grote mand of zetel over voor Miguel? Miguel is gechipt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Contacteer de hondenverantwoordelijke voor meer informatie: noodasielhonden@gmail.com of bel via: +32 (0)11 56 23 73 (tussen 14u & 18u)

 • Taiko zoekt een beetje geluk. Wie kan hem dit bieden?

  Taiko werd in 2015 geadopteerd, maar kwam terug naar het asiel.
  Taiko zoekt nu een nieuwe thuis waar hij niet alleen moet zitten. Hij wordt geplaatst zonder andere huisdieren of kleine kinderen. Liefst krijgt Taiko een baasje met de nodige ervaring in het ras. Een confrontatie met een andere hond of kat loopt altijd rampzalig af maar hiermee kan rekening gehouden worden.Toch is Taiko erg vriendelijk en zot naar mensen. Hij is het gewend om zowel in huis te leven als in de tuin rond te lopen. Echt spelen doet hij niet. Het boeltje bewaken hoort bij zijn taken en doet hij vol overtuiging.
  Taiko is gechipt, ingeënt, gecastreerd, ontwormd en ontvlooid. Hij verdient een heel goed thuis. Bij interesse kan u mailen naar: noodasielhonden@gmail.com

 • Nieuwe baas met grote tuin gezocht

  Thor werd gevonden. Thor is een kruising Mechelaar met, vermoedelijk, Bull Terrier. Hij is geboren op 6 juli 2016. Thor is een hele vriendelijke hond naar mensen. Hij vindt iedereen leuk, wilt met iedereen spelen en ook iedereen mag hem aaien. Hij is gék op speeltjes. Een bal, touw, piepertje, pluche… alles wat kan dienen als speeltje, vindt Thor fantastisch!
  Deze energieke man zoekt een eigenaar die zelf op zoek is naar een actieve hond. Thor ziet het al voor zich: samen door de bossen wandelen, in de tuin spelen, etc. etc.
  Hij kent al wat commando's en is verder ook heel leergierig. Helaas is Thor geen fan van andere dieren en hij zoekt ook een tuin waar hij lekker actief kan zijn.Hij wordt niet geplaatst bij kinderen. Interesse? Info@dierenasielgenk.be

 • Kito zoekt baasje voor hem alleen

  Kito is een kruising reu Chihuahua x Pincher bruin met witte bef en werd geboren in september 2014. Van Kito werd afstand gedaan omdat er geen tijd meer was. heeft voorheen binnen geleefd en mocht er zelfs bij op de zetel.Kito kijkt eerst de kat uit de boom. Hij vertrouwt je niet zomaar. We vermoeden dat hij in zijn leven weinig mensen heeft gezien, waardoor hij angst heeft voor vreemde mensen. Hierdoor kan hij reageren door te happen, wat ervoor zorgt dat we zoeken naar mensen zonder druk sociaal leven. Om nieuwe mensen te leren kennen, is voer een hele goede oplossing: Kito is namelijk gek van snoepjes en vlees. Door Kito zijn obsessie voor eten, zou hij eten durven stelen. Een adoptie bij kinderen is voor Kito niet mogelijk; hij zou zijn eten durven verdedigen. Een adoptie bij een stabiele teef zou zeker een mogelijkheid zijn. Voor meer informatie kan je terecht via: Info@dierenasielgenk.be

 • Ajax/Rocky zoekt consequente baas

  Ajax is een oude bekende van het asiel in Lommel. 3 jaar geleden werd hij als jonge puber geadopteerd door zijn baasje en zijn dochter. Ajax leefde daar ook samen met een andere Duitse herder teef, wat goed klikte. Hij werd daar Rocky genoemd en momenteel luistert hij veel beter naar die naam.
  Jammer genoeg is de gezinssituatie veranderd en is er geen plaats meer voor deze mooie Herder. Rocky/Ajax is erg waaks en blaft veel, Ajax/Rocky zoekt een ervaren baasje met kennis van het ras / training / opvoeding. Ajax heeft een tijdje gehoorzaamheidstraining gevolgd en hij kreeg de basis om te starten met pakwerk. Dit is echter niet afgerond. Hij wordt enkel bij een koppel of een alleenstaande persoon geplaatst zonder kinderen en zonder andere huisdieren. Wie wil met deze Herder aan de slag?Ajax wacht op u! Ajax is gechipt, ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gecastreerd.