Scroll naar beneden voor meer honden...

Sinds maart 2015 zijn de Nederlandse honden te vinden via: dierenliefdelimburg.123website.nl

Voor een compleet overzicht van de asieldieren kunt u het beste kijken op de website of Facebookpagina van het dierenasiel zelf. Een overzicht van de dierenorganisaties in Limburg vindt u via: http://dierenliefdelimburgvoorbelgie.simplesite.com/416873583 

Onderstaand aanbod wordt met regelmaat bijgehouden om u zo up-to-date mogelijk te informeren.Mocht u toch onverhoopt onjuiste informatie aantreffen, dan kunt u contact met ons opnemen via: dierenliefde@hotmail.com.

Dierenliefde Limburg is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke informatie maar proberen de informatie zo zorgvuldig mogelijk over te nemen van de dierenorganisaties.

 • Timo is op zoek naar een lekkere warme mand

  Achtjarige Timo werd afgestaan aan het asiel omdat zijn baasje ging verhuizen. Aanvankelijk had hij het heel moeilijk in het asiel. Hij heeft wat tijd nodig om je te leren kennen. Mannen die hij niet kent zijn voor hem reden tot paniek.
  Eens je zijn vertrouwen gewonnen hebt, is Timo niet meer van je weg te slaan. Commando’s kent hij niet, liefst zit hij lekker bij jou in de zetel. Spelen met speeltjes is niet zo zijn ding, maar spelen met jou des te meer! Ook speuren doet hij graag, daarom zijn we voor hem op zoek naar een huis met tuin. Gezien zijn ietwat nerveuzere aard en opspringen, zoeken we een gezin zonder kinderen. Andere reutjes vindt hij niet fijn, een stabiele teef valt te proberen. Meer info over Timo: info@dierenasielgenk.be

 • Mika IS GERESERVEERD

  Vrolijke, energieke ‘Mika’ is een kruising Labrador met Chihuahua, geboren in november 2012.
  Ze woonde nog maar een paar maanden bij haar vorige eigenaren en bleek niet in het gezin te passen.
  ‘Mika’ speurt enorm graag. Als ze met haar neusje kan werken dan is ze in haar element.
  Ze is ook erg graag samen met mensen, ze is gek op knuffelen, lekker samen in de zetel en ‘Mika’ geniet.
  Sommige geluiden vindt ze een beetje spannend. Mika is zeer vocaal.
  Mika is een hond die wordt geplaatst met gedragsbegeleiding, ondersteund vanuit het asiel. Mika zoekt sportieve mensen die haar de tijd en aandacht kunnen geven die ze nodig heeft. Er zal rekening gehouden worden met haar vocaliteit. Mika kan helaas niet bij andere dieren geplaatst worden. Meer info: info@dierenasielgenk.be.

 • Dringend baasje gezocht voor Vicky!

  Vicky is een kruising Chow-Chow geboren in het begin van 2011. Vicky wacht ondertussen al 2 op een lief baasje.
  Vicky heeft een prachtige bruin-zwart gemêleerde langharige vacht en heeft een schofthoogte van 47 cm. Oorspronkelijk komt Vicky uit Orihuela, Spanje, waar ze werd binnen gebracht met puppies, die allemaal geadopteerd zijn.
  Momenteel bevindt Vicky zich in de opvang in België. Ze is een hele energieke dame en vindt het heerlijk om buiten te zijn. Ook gaat ze graag wandelen. Haar toekomstige baasje moet wel stevig in zijn schoenen staan want ze is sterk, maar met de juiste begeleiding en rust en regelmaat zal dat helemaal goed komen.
  Vicky kan goed met soortgenoten omgaan, maar wordt het liefste geplaatst bij een onderdanige reu.
  Ook is ze waaks en als ze denkt dat er iets niet in orde is, zal ze zeker blaffen! Maar ook hierin is Vicky goed corrigeerbaar.
  Vicky zoekt een baasje die haar regelmaat en een consequente opvoeding/ begeleiding kan geven.
  Vicky is heel graag buiten dus een tuin is zeker een must. Een blokje om in een drukke buurt of stad is voor haar niet haalbaar.
  Met katten kan ze beslist niet om gaan.Voor meer info : adopties.lorea@hotmail.com. Website: https://lovingrescuedanimals.weebly.com/in-opvang-in-belgi1105.html

 • Miguel zoekt goede standvastige baas

  Miguel is een Deense dog reu van 8 jaar. Miguel is gechipt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid.
  Meer informatie over deze knappe man kan je bekomen via Noodasiel Lommel.
  Contactgegevens:
  noodasielhonden@gmail.com of +32 (0)11 56 23 73 (tussen 14u & 18u)
  Maatheide 74H te Lommel

 • Taiko zoekt een beetje geluk. Wie kan hem dit bieden?

  Taiko werd in 2015 geadopteerd, maar kwam terug naar het asiel.
  Taiko zoekt nu een nieuwe thuis waar hij niet alleen moet zitten. Hij wordt geplaatst zonder andere huisdieren of kleine kinderen. Liefst krijgt Taiko een baasje met de nodige ervaring in het ras. Een confrontatie met een andere hond of kat loopt altijd rampzalig af maar hiermee kan rekening gehouden worden.Toch is Taiko erg vriendelijk en zot naar mensen. Hij is het gewend om zowel in huis te leven als in de tuin rond te lopen. Echt spelen doet hij niet. Het boeltje bewaken hoort bij zijn taken en doet hij vol overtuiging.
  Taiko is gechipt, ingeënt, gecastreerd, ontwormd en ontvlooid. Hij verdient een heel goed thuis. Bij interesse kan u mailen naar: noodasielhonden@gmail.com

 • Nieuwe baas met grote tuin gezocht

  Thor werd gevonden. Thor is een kruising Mechelaar met, vermoedelijk, Bull Terrier. Hij is geboren op 6 juli 2016. Thor is een hele vriendelijke hond naar mensen. Hij vindt iedereen leuk, wilt met iedereen spelen en ook iedereen mag hem aaien. Hij is gék op speeltjes. Een bal, touw, piepertje, pluche… alles wat kan dienen als speeltje, vindt Thor fantastisch!
  Deze energieke man zoekt een eigenaar die zelf op zoek is naar een actieve hond. Thor ziet het al voor zich: samen door de bossen wandelen, in de tuin spelen, etc. etc.
  Hij kent al wat commando's en is verder ook heel leergierig. Helaas is Thor geen fan van andere dieren en hij zoekt ook een tuin waar hij lekker actief kan zijn.Hij wordt niet geplaatst bij kinderen. Interesse? Info@dierenasielgenk.be